Kirjeldus

Kartulipudru veiselihaga on maitsev ja toitev reisitoit, millele pole lisatud palmiõli. Toit on gluteeni- ja laktoosivaba ning selle valmistamisel ei ole kasutatud sojat.
Toidu valmistamine on lihtne – lisa lihtsalt vett, sega ja oota natukene.
Mugav pakend kaitseb toitu märjaks saamise eest ja toimib toidunõuna, et saaksid nautida sööki ilma tarbetu ettevalmistuse ja hilisema nõudepesuta.

Valmistamisjuhend:
Avage kott ja valage koti siseküljele trükitud skaalal (ca 4,0 dl) keev vesi kuni 12,5. Segage hoolikalt ja sulgege kott. Laske sellel 15 minutit seista. Avage kott ja segage enne tarbimist.

Toiteväärtus 100 g valmistoote kohta:

Energia 102 kcal

Rasvad 3,6 g,
millest küllastunud rasvu 1,0 g

Süsivesikud 13 g,
millest suhkrud 2,8 g

Kiudained 1,8 g

Valk 3,6 g

Sool 0,87 g