Kirjeldus

Pasta Bolognese on maitsev Itaalia klassikaline toit, mis koosneb pastast ja tomatikastmest.

Valmistamise juhised:
Avage kott täielikult, valage keev vesi kotti seespool oleva skaala järgi 9,5-ni (umbes 3,5 dl). Segage koti sisu põhjalikult ja sulgege kott. Laske toidul sel viisil 15 minutit haududa, seejärel avage kott, segage toit uuesti enne söömist ja nautige!

Koostis:
Pasta 56% (durum nisu, sool), koorepulber (koor, lahjat piimapulber), keedetud veiseliha tükk 9% (välis-EL), tomatitükid ja pulber, praetud sibul (sibul, päevalilleõli), maitseained (küüslaugupulber, petersell, oregan, must pipar), porgandi pulber, kartulitärklis, pärmiekstrakt, aroom, sool, antioksüdandid (α-tokoferool, rosmariini ekstrakt), värvained (peedimahlapulber, ammoonium sulfaadi suhkru värvaine), konservabt (kaaliumsorbaat). Võib sisaldada soja jälgi.

Toiteväärtus 100 g valmistoote kohta:
Energia 463 kJ / 110 kcal;

Rasvad 3,5 g;

Millest küllastunud 1,7 g;

Süsivesikud 14 g;

Millest suhkur 2,5 g;

Valgud 4,7 g;

Sool 0,9 g