Kirjeldus

Vahemerehautis on maitsev matkatoit veganitele ja kõikidele teistele, kes naudivad taimseid roogasid. Toit on palmiõlivaba, gluteenivaba, laktoosivaba ja vegan. Ja selle valmistamisel pole sojat kasutatud. Täismassiga Vahemere hautise valmistamine on lihtne – lisa lihtsalt vesi.

Valmistamisjuhend:
Avage kott ja segage toidu kuivsegu läbi.
Valage koti siseküljele trükitud skaalal (ca 4,0 dl) keev vesi kuni 10,5.
Segage hoolikalt ja sulgege kott.
Laske sellel 15 minutit seista.
Avage kott ja segage enne tarbimist.

Koostis:
riis (43%) (EU), rasvapulber (päevalilleõli, glükoosisiirup, modifitseeritud tärklis), röstitud oajahu, tomatipulber, hernevalguisolaat, suvikõrvits, praetud sibul (sibul, päevalilleõli), vürtsid (paprika) – pulber, küüslauk, must pipar, pune, tüümian), sool, kartulitärklis, baklažaan, pärmiekstrakt, suhkur, antioksüdandid (α-tokoferool, rosmariini ekstrakt), säilitusaine (kaaliumsorbaat), happesuse regulaator (sidrunhape), aroom.
Võib sisaldada piima ja soja jälgi.

Toiteväärtus 100 g valmistoote kohta:

Energia 113 kcal

Rasv 3,3 g.
millest küllastunud rasvu 0,3 g

Süsivesikud 16 g,
millest suhkrud 2,7 g

Kiudained 1,1 g

Valk 3,6 g

Sool 1,0 g