Kirjeldus

Õuna ja kaneeliga kaerapuder on maitsev eine, mida saab nautida mitte vaid hommikul, vaid igal ajal. See ühendab kaneeli ja õuna teada-tuntud maitse, mis on hea lisa klassikalise kaelahelbepudrule.
Matkatoit on palmiõli- ja laktoosivaba. Selle tootmisel pole sojat kasutatud.

Valmistamisjuhend:
Avage kott ja valage keev vesi kuni 11,5 koti siseküljele trükitud skaalal (ca 3,5 dl).
Segage hoolikalt ja sulgege kott.
Laske sellel 10 minutit seista.
Avage kott ja segage enne tarbimist.

Koostis:
Kaerahelbed (Päritolumaa Soome), taimse rasva pulber (päevalilleõli, glükoosisiirup, lõhna- ja maitseaine, modifitseeritud tärklis, paakumisvastane aine (ränidioksiid)), õunamahla pulber 10%, kaltsiumkaseinaat (piimast), suhkur, kaneel, sool, lõhna- ja maitseaine, antioksüdandid (rosmariini ekstrakt, alfatokoferüül), säilitusaine (kaaliumsorbaat).
Võib sisaldada soja, maapähklite, pähklite ja seesamiseemnete jälgi.

Toiteväärtus 100 g valmistoote kohta:

Energia 123 kcal

Rasv 4,4 g,
millest küllastunud rasvu 0,5 g

Süsivesikud 16 g,
millest suhkrud 3,6 g

Kiudained 1,7 g

Valk 4,2 g

Sool 0,25 g